Over Richard

 

Richard HereijgersMijn naam is Richard Hereijgers. Ik ben in 1971 geboren in Rijsbergen op de Watermanseweg. Nu het Watermantijdperk begonnen is ben ik volledig bezig met m'n missie. In de aanloop daarnaartoe een behoorlijke transformatie beleefd. 

Na mijn studie aan de Technische Universiteit heb ik vier jaar gewerkt als ingenieur. In die tijd heb ik diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit gevolgd. Het werd voor mij steeds duidelijker dat mijn passie ligt bij werken met mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

In 2000 ben ik gestopt met mijn loopbaan in de techniek en heb ik de gelegenheid gehad voor een omscholing tot loopbaanbegeleider. Dit was ook een tijd van loslaten van het oude en veel onzekerheid over de toekomst. Echter, het besluit om mijn loopbaan als coach voort te zetten resulteerde in een grote positieve verandering in mijn leven. Ik vind het erg fijn mensen de ondersteunen bij het vinden en manisfesteren van hun passie.

In 2002 ben ik begonnen met Life Alignment Coaching. In de afgelopen 12 jaar heb ik meer dan 200 mensen begeleid bij het ontdekken van hun levensmissie, het vinden van passend werk en opstarten van eigen praktijk. 

Vanaf 2011 speelt mijn passie voor het maken van muziek een grotere rol in mijn praktijk. Naast Coaching geef ik nu de Life Alignment Sound Experience.