Leef!

kaartOp 19 april 2016 maakte ik m'n eerste Ayahuasca reis.

Om een Ayahuasca reis te maken drink je een plantenextract, afkomstig van de Zuidamerikaanse planten Psychotria Viridis en Banisteriopsis Caapi.

Daar waar ik na het drinken van de eerste beker misschien wat spectaculaire multidimensionale beelden verwacht had, kreeg ik die in eerste instantie niet...

Het bracht me wel een intense contemplatie over m'n leven, een woord dat al aangekondigd was op de kaart die ik van te voren getrokken had.

Ook kreeg ik er een duidelijke boodschap bij.

Zijn de beelden in m'n huidige leven al niet bijzonder genoeg?

Ik leef Nu m'n leven op Aarde, ik heb nog heel de eeuwigheid voor hogere dimensies. Dit leven is niet voor niets gecreëerd en me gegeven. Het is belangrijk om dit leven intens te leven, hier is het te doen.

Dit verscheen in diverse vormen:

Leef!

Vanuit dit perspectief kon ik met mededogen en liefde kijken naar al m'n creaties en interacties met anderen en hoe mooi het allemaal is. Inclusief alle meningsverschillen, strijd, oningevulde verwachtingen, etc.

Maar wat is m'n diepste verlangen? Ga daarvoor!

* * *

Mij werd een tweede beker aangeboden en daarmee begon het tweede deel van de reis.

Mijn Pa, die in augustus 2014 na enkele maanden van ziekte overgegaan is, liet zich zien. Hij liet zich nu zien als 25-30 jarige. Hij was er, we waren weer samen, het voelde als een echte reünie. Ik was met hem in de Hemel. Tranen van vreugde, tranen van verdriet. De vreugde van het weerzien als het verdriet van het gemis ervaarde ik tegelijkertijd.

We haalden visuele herinneringen op uit het leven. We hebben onze vader-zoon band bekrachtigd: Jij en ik Pa, wij zijn er, wij staan samen. Nu konden we die mannelijke energie voelen. Ook kon ik mijn dankbaarheid aan hem voor het leven uiten.

Pa en ik

Toen hoorde ik het lied Sound of Silence. Een lied waarop het koor - waar ik in m'n jeugd drummer was en ik met m'n ouders een mooie tijd beleefd heb - een alternatieve tekst had. 

Twee mensen samen man en vrouw...

Op dit lied had ik in 2000 een tekst geschreven ter gelegenheid van hun 40-jarige bruiloft.
 
Twee mensen samen Piet en Mien.....

Hoe krijgen ze het voor elkaar om met dit nummer te komen, dacht ik nog...

Intussen ging deze tweede helft wel gepaard met prachtige multidimensionale beelden, naast dat m'n Pa zich liet zien, verschenen er schitterende ruimtes, tempels, prachtige realms....

Sound of Silence werd gevolgd door Tears in Heaven

 

Een mooie overgang om weer terug uit de Hemel op Aarde te komen...

'I'll find my way, through night and day, 'cause I know I just can't stay here in Heaven'

'I must be stong and carry on, cause I know I don't belong... here in Heaven'

... en weer verder te gaan met mijn leven.

* * *

De sessie werd begeleid door Danique en Berry van Yanu Shewa. Zij hadden de aanwezigheid van m'n Pa van begin tot eind gevoeld. Danique had zich door hem laten leiden in de muziekkeuze. Deze muziek gebruikte ze nooit, maar precies deze moest ze laten horen. En het klopte exact.

Berry maakte klanken mondharmonica, fluit, m'n eigen oceandrum, een eitje, etc. Deze klanken kwamen tijdens de sessie heel mooi binnen. Deze gaven me focus. Ook ontstonden er vormen vanuit deze klanken. Ook inspirerend voor de verdere ontwikkeling van de Sound Experience.

De sessie duurde zo'n 4 uur. Een hele mooie ervaring om zo lang in twee werkelijkheden tegelijkertijd te zijn.

Deze ervaring neem ik mee m'n leven in. De verbinding voelen met m'n Pa was wat ik nog nodig had. Het inzicht om m'n leven intens naar m'n eigen verlangens te leven is nogmaals tot me gekomen.

* * *

Met grote dank aan Berry en Danique voor de begeleiding ♥

Avatar

Yanu Shewa: www.yanushewa.nl 


Wil je op de hoogte blijven van blogs, tips & events van mij?

Meld je dan hier aan:

Life Alignment tips & events