Je levensmissie ontvouwt zich

 

Je levensmissie ontvouwt zichHet is een mooi proces om je bewust te worden van je levensmissie. Deze kan zich gaandeweg je levensweg ontvouwen.

Soms moet je eerst iets doen wat juist niet bij je past om vervolgens als ervaringsdeskundige pas te kunnen doen wat wel bij je past. Zo moest ik de ‘verkeerde’ studie kiezen om een loopbaanswitch te ervaren zodat ik nu uit eigen ervaring mensen kan begeleiden. Zo krijgt hetgeen wat niet bij je past toch een plek op je pad dat je moest ervaren om te komen waar je nu bent. Dat ‘wat niet bij je past’ hoort evengoed bij je pad van je levensmissie, gelukkig slechts tijdelijk. Door goed voor jezelf te zorgen kun je wel beïnvloeden hoe lang deze fase duurt.

 

Doen 'wat niet bij je past' kan gevolgd worden door een een fase van ‘niet weten’. Dat kan frustrerend zijn, maar ook hier kun je rust in vinden en in ontspannen. Het is okay om het niet te weten.

Geforceerd gaan zoeken naar je levensmissie heeft geen enkele zin, dan vind je ‘m juist niet. Het is ook niet iets wat een ander je kan vertellen of wat je in één sessie kunt ontdekken. Het is een weg om te gaan.

Wel kun je dingen doen die helpen om je levensmissie te laten ontvouwen. Het is goed om voldoende rust in te bouwen in je leven, tijd voor ontspanning waarin je goed naar jezelf kunt luisteren. Je kunt in beweging komen met dingen die je leuk vindt en waar je blij van wordt. Je gevoel volgen en vertrouwen op je intuïtie. Zelf heb ik me 8 jaar geleden een maand lang vrij gegund om elke dag mijn gevoel te volgen. Daar is de Sound Experience uit voort gekomen, een belangrijk element uit mijn levensmissie die zich nog steeds door ontwikkelt.

Als Life Alignment en Muziek Coach ondersteun ik mensen in dit proces. Ik zie het potentieel in mensen en zie wat er op dit moment nodig is om het proces haar natuurlijke gang te laten gaan. Muziek, de Sound Experience, het maken van klanken en goede gesprekken helpen om bij jezelf uit te komen.


Wil je op de hoogte blijven van blogs, tips & events van mij?

Meld je dan hier aan:

Life Alignment