Je leven in groter perspectief

20 december 2016

De meeste mensen zijn wel bekend met het idee van reïncarnatie. We leven meerdere levens op Aarde. In ons aardse, lineaire tijdsperspectief leef je dan leven na leven.

Er wordt ook al wel gezegd dat alles in 'het Nu' gebeurt en 'tijd' eigenlijk niet bestaat. Hoe is dit met elkaar te combineren?

Enkele jaren geleden had ik een visioen waarin ik over een ‘tijdlandschap’ zweefde. In dat perspectief kon ik meerdere levens tegelijkertijd zien gebeuren. M’n huidige leven, m’n leven in de middeleeuwen, in de tijd van Christus, in Egypte, in Atlantis, en ook toekomstige levens… allemaal tegelijk in beeld. De levens gebeuren allemaal tegelijkertijd. Allemaal in 'het Nu' dus.

Je leven in groter perspectief

 

Dit perspectief heeft interessante consequenties. Het betekent dat je levens, ook de levens in je ‘verleden’, niet vast liggen, want ze zijn nog aan het gebeuren. Je levens zijn expressies van je ziel. Via je ziel zijn al je levens met elkaar verbonden.

Als ze niet vast liggen èn met elkaar verbonden zijn, dan kunnen ze invloed op elkaar hebben. Een doorbraak die je in dit leven maakt kan doorwerken in al je andere levens.

Deze visie maakt het vervullen van je levensmissie in dit leven alleen nog maar belangrijker. Je doet het niet alleen voor dit leven, je doet het voor je ziel en voor al je andere levens, in je ‘verleden’ en je ‘toekomst’ – no pressure…


In dit verband breng ik graag de facebookgroep 'HSP - Ontdek je levensmissie' onder de aandacht:

Ontdek je levensmissie facebook

 Je bent van harte welkom om deel te nemen!


Wil je op de hoogte blijven van blogs, tips & events van mij?

Meld je dan hier aan:

Life Alignment tips & events