Het Hiernamaals

26 september 2015

Ik ben altijd al erg geboeid door het Hiernamaals, de geestelijke wereld. Er wordt wel gezegd dat er nog niemand teruggekomen is om er over te vertellen, maar dat is wel degelijk het geval. Er zijn heel veel mensen die even dood zijn geweest, de overgang meegemaakt hebben, weer teruggekomen zijn én er herinneringen van hebben. De zogenaamde Bijna-Dood-Ervaring.

Daarnaast zijn er diverse mediums die beschrijvingen van het Hiernamaals hebben doorgekregen van overledenen, zoals Jamie Butler die de als puber overleden Erik channelt in samenwerking met zijn moeder, zie www.channelingerik.com. Bekend zijn de werken Jozef Rulof die een blik in het hiernamaals werpen. De boeken van Marie Claire van der Bruggen, zoals Het sprookje van de dood, en De dag dat mijn vader een engel werd zijn heel inspirerend om te lezen. En ook mijn goede vriendin Diana kan met overledenen communiceren.

Er zijn ook diverse geïnspireerde films gemaakt, zoals een van de bekendste "What dreams may come" en de wat minder bekende "Nosso Lar".

 

Elfia

Laatst was ik op Elfia, een fantasy festival in de Kasteeltuinen van Arcen, waarop ik met de Sound Experience stond. Heerlijk om daar rond te lopen, met mensen die uit allerlei tijden leken te komen, zowel uit het verleden als uit de toekomst en sommige leken van andere planeten te komen. En iedereen was authentiek zichzelf.

Ik kan me zo voorstellen dat je zo ook in het Hiernamaals rond kunt lopen (of hoe je je daar ook beweegt) tussen mensen uit allerlei tijden in hun favoriete outfit.

 

Eigen ervaring

Ik heb ook m'n eigen ervaring, dat ik - terwijl ik ontspannen op de bank lag - ineens naast m'n overleden vader stond, in zijn nieuwe tuin met twee meter hoge tomatenplanten. Al eerder had hij me een boodschap doorgegeven, dat waar hij nu is, wij ook zijn. Op zich wel logisch, er vanuit gaande dat lineaire tijd daar niet bestaat.

Bevatten kunnen we het als mens toch niet, maar het is wel leuk om er over te fantaseren en inzichten te delen.


Wil je op de hoogte blijven van blogs, tips & events van mij?

Meld je dan hier aan:

Life Alignment tips & events